Η εταιρία μας ΕΧΡΟΦΩΣ είναι μια ελληνική επιχείρηση που ασχολείται με την λιανική και χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού, βιομηχανικού εξοπλισμού και φωτισμού.

Βασικός μας σκοπός είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας !

Η 20ετη παρουσία  στο χώρο, η επιμελής ενημέρωση του προσωπικού μας στις εξελίξεις του κλάδου, η συνεχής εκπαίδευση  των συνεργατών μας πάνω στις  νέες τεχνολογίες,  μας έχουν προμηθεύσει με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις στο λιανικό πελατολόγιό μας και στους εξειδικευμένους εγκαταστάτες μας.

Μελέτες για θυροτηλέφωνα/θυροτηλεοράσεις, συστήματα ασφαλείας και φωτισμού χώρου είναι μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Με την στήριξη των μεγαλύτερων προμηθευτών, έχουμε την δυνατότητα άμεσης παράδοσης  των εμπορευμάτων μας στις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς!

Αν είστε κάτοικοι Παλαιού Φαλήρου ή των γειτονικών περιοχών (Άλιμος, Ηλιούπολη, Υμηττός, Καλλιθέα,  Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Αγ.Δημήτριος, Δάφνη, Ταύρος) θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά, ώστε να δείτε την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας!