Οικονομία

Έξυπνες Λύσεις

Καινοτομία

Μπορεί να σας φανεί υπερβολικό, αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τον λογαριασμό του ρεύματος, τότε θα πρέπει να αλλάξετε ορισμένες “κακές” συνήθειες που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι κοστίζουν στον λογαριασμό του ρεύματος.

“Επενδύσεις” που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον λογαριασμό του ρεύματος

  • Αλλάξτε τις λάμπες σε όλους τους χώρους
  • Εγκαταστήστε ηλιακό θερμοσίφωνα
  • Εξοπλίστε το σπίτι σας με συσκευές χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης
  • Αλλάξτε τα παλιά σας κλιματιστικά

Αλλάξτε συνήθειες

  • Κλείστε τις ηλεκτρικές συσκευές όταν δεν τις χρησιμοποιείτε
  • Κάντε συχνά απόψυξη στο ψυγείο σας
  • Χρησιμοποιήστε έξυπνα το πλυντήριο ρούχων
  • Σιδερώστε οικονομικά
  • Ρυθμίστε σωστά το κλιματιστικό ή τα ηλεκτρικά σώματα

Φωτισμός

Οι Λάμπες LED είναι η πιο πρόσφατη και καινοτόμα τεχνολογία στο κομμάτι του φωτισμού. Πρόκειται για τεχνολογία που δεν χρησιμοποιεί κάποιο στοιχείο (φθόριο, αλογόνο) παρά μόνο ηλεκτρονικά κυκλώματα μέσω των οποίων επιτεύχθηκε η οικονομικότερη παραγωγή τεχνητού φωτισμού. Στο κάτω μέρος του λαμπτήρα βρίσκεται πλαστική ή μεταλλική ψήκτρα και με αυτό τον τρόπο η εκπομπή θερμότητας είναι μηδαμινή. Η διάρκεια ζωής τους είναι τουλάχιστον εικοσαπλάσια από τους λαμπτήρες πυράκτωσης(~30.000h). Η αντικατάσταση των παλαιού τύπου λαμπτήρων με νέους τύπου LED είναι επιβεβλημένη τόσο για λόγους ποιότητας φωτισμού όσο για λόγους οικονομίας.

Smart home

Οι αυτοματισμοί του έξυπνου σπιτιού δεν είναι πρόσφατη ανακάλυψη αφού τα πρώτα έξυπνα σπίτια εμφανίστηκαν περίπου πριν από δύο δεκαετίες. Με σημαντικά μειονεκτήματα όμως το πολύ μεγάλο κόστος απόκτησης και εγκατάστασης.
Η τεράστια εξέλιξη όμως που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στη Πληροφορική, και στα ψηφιακά συστήματα και των τηλεπικοινωνιών αποτέλεσε την εφαλτήριο δύναμη ώστε το έξυπνο σπίτι να κερδίσει περισσότερους οπαδούς.

Η δυνατότητα να ελέγχουμε και να διαχειριζόμαστε τις λειτουργίες των οικιακών συσκευών, του κλιματιστικού. του συστήματος ασφαλείας, του φωτισμού και άλλων συσκευών είτε τοπικά, είτε απομακρυσμένα μέσω διαδικτύου, μας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, χρήμα και οικολογική προσέγγιση. 

Ταχυθερμοσίφωνες

Θέλετε να εξοικονομήστε ενέργεια και κατά συνέπεια χρήματα; Εξετάστε την λύση του ταχυθερμοσίφωνα ή ταχυθερμαντήρα και μπορείτε να έχετε εξοικονόμηση έως και 40%.

Οι ταχυθερμοσίφωνες χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια για την παραγωγή ζεστού νερού στο WC μπάνιο, το λουτρό, την κουζίνα και στον επαγγελματικό σας χώρο. 

Είναι ένα είδος εύχρηστου και μικρού θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν, σε αντίθεση με τον τυπικό ενεργοβόρο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα που θερμαίνει την συγκεκριμένη ποσότητα νερού που είναι αποθηκευμένη στην δεξαμενή. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων και σε πλέον εξαιρετικά προσιτές τιμές!Φόρμα Επικοινωνίας

Αν θέλετε συμβουλές για το πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα , παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.