Παραλαβή από το κατάστημα:
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μέσα στο καθορισμένο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος και κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολή με courrier: 
Συνεργαζόμαστε με την Speedex. Η ελάχιστη χρέωση για αποστολή με courrier είναι 5 ευρώ για δέματα μέχρι 4kg, ογκομετρικά ή βαρομετρικά. Για κατοίκους απομακρυσμένων ή δυσπρόσιτων περιοχών περιφέρειας, η παραλαβή θα γίνεται από το πλησιέστερο, σε εσάς, κατάστημα Speedex. Μπορείτε να δείτε τις περιοχές που σας εξυπηρετούν εδώ. Ακολουθεί πίνακας με ενδεικτικά κόστη, ανάλογα με το βάρος και τον προορισμό της παραγγελίας.


Έως 4kgΑπό 4kg έως 7kgΑπό 7kg έως 10kg
Αττική5.00 €8.00 €10.00 €
Χερσαία Ελλάδα5.50 €8.50 €12.00 €
Νησιώτικη Ελλάδα6.00 €9.50 €13.50 €

Αποστολή με πρακτορείο:

Για παραγγελίες, για τις οποίες ο όγκος είναι πολύ μεγάλος, η αποστολή της παραγγελίας θα γίνεται με μεταφορική. Αν δεν συνεργάζεστε με κάποια, θα αναλάβουμε εμείς να βρούμε μία που να σας εξυπηρετεί στο τόπο διαμονής σας. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, θα πρέπει να γίνει είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με κάρτα. Τα μεταφορικά τα πληρώνει ο πελάτης κατά την παραλαβή της παραγγελίας.


Για παραγγελίες πάνω από 100€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.